En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedi pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek işlem adımları çoklukla şunları mideerir:

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara mutabık biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın vakaları birmebzul binada en kesif kontralaşılan ve vahim tehlikelere ezgi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tespit etmek yürekin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen oluş sebebiyle yangın kapısı kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu kapılar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma işçiliklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok şu denli insanın birey ve varlık yitirilmesine da kere harisabilir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page